Βραδιές Μοναξιάς - Art of Life

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Βραδιές Μοναξιάς


Sunset, Silhouette, Twilight, Landscape, Nature

Είναι βραδιές που δεν αντέχεις την μοναξιά.. Είναι βραδιές που θα ήθελες να είσαι σε μέρη μακρινά, ξαπλωμένη στο γρασίδι ή σε κάποια παραλία... να κοιτάζεις τα αστέρια.. και να ονειρεύεσαι όλα όσα θα ήθελες να κάνεις και να ζήσεις... Μακριά από τα φώτα της πόλης, μακριά από τους "σκοτεινούς" ανθρώπους.

 

Για μια φορά, να είχες την δυνατότητα να μην είσαι μόνη σου. Να έχεις δίπλα σου εκείνον.. Εσύ κι εκείνος, αγκαλιά.. Μια δυνατή αγκαλιά. Χωρίς τον φόβο του αύριο. Μόνο το χαμόγελο του τώρα. Να ξεχνάτε όλα σας τα προβλήματα καθώς βλέπετε τα αστέρια και ονειρεύεστε. Να "ταξιδεύετε" στον λαμπερό τους κόσμο!

 

Μην σκέφτεσαι το τι θα γίνει αύριο, γιατί έτσι, χάνεις το σήμερα! Δεν έχει νόημα... Μάθε να ζεις το τώρα έντονα! Να ερωτευθείς έντονα σαν να μην υπάρχει αύριο... Να γελάσεις πραγματικά σαν να μην υπάρχει αύριο...Μην σκέφτεσαι το αύριο... Σκέψου το τώρα!

 

Μην φοβάσαι τον Έρωτα.. Ναι, θα σου παίξει παιχνίδια. Ναι, θα σε κοροϊδέψει. Ναι, θα σε αφήσει κάποια στιγμή. Σκέψου, όμως, πόσες υπέροχες στιγμές θα ζήσεις μέχρι να έρθει το τέλος. Αν έρθει το τέλος. Σκέψου πόσες όμορφες αγκαλιές θα έχεις κερδίσει! Πόσες αξέχαστες στιγμές… και χαμογέλα…

 

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το ν’ αρχίσεις να σκέφτεσαι τα βράδια.. Να σκέφτεσαι όλα εκείνα που θα ήθελες να ζήσεις, αλλά δεν πρόλαβες ή ήταν πράγματα που είχες φανταστεί μόνο εσύ κι όχι ο άλλος. Και ξαφνικά να καταλαβαίνεις ότι γι’ άλλη μια βραδιά... είσαι μόνη.. και ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά.. κι ελπίζεις ότι αυτό είναι ένα κακό όνειρο, από το οποίο θα ξυπνήσεις σύντομα. 

 

Πόσο σύντομα, όμως...? Ο πόνος της μοναξιάς είναι αβάσταχτος. Κι αποφασίζεις ότι δεν έχει νόημα να μένεις ξύπνια τα βράδια και να ονειρεύεσαι. Γυρνάς πλευρό και πείθεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να κοιμηθείς. Ίσως αύριο γνωρίσεις κάποιον σωστό.

 
Τότε, οι βραδιές μοναξιάς θα είναι απλά ένα κακό όνειρο....

 Αποτέλεσμα εικόνας για βραδιες μοναξιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Πρόταση Ομορφιάς